ua en ru

Ракетна атака на житловий будинок Харкова: загинуло 8 людей, рятувальники розбирають завали

Ракетна атака на житловий будинок Харкова: загинуло 8 людей, рятувальники розбирають завали Фото: Обстріл Харкова 1 березня на Новобаварському (ДСНС)

В результаті останнього ракетного обстрілу Харкова загинуло 8 осіб. Атака сталася вдень 1 березня, сильно постраждав п'ятиповерховий житловий будинок житловий будинок на Новобаварському проспекті.

Про це повідомляє ДСНС.

"Станом на 16:00 внаслідок авіаудару між 2 та 3 під’їздом п’ятиповерхового житлового будинку (всього 6 під’їздів) в місті Харків загинуло 8 осіб та 6 осіб постраждало, 38 осіб врятовано (з них 2 особи деблоковано з під завалу)", - говориться в повідомленні.

Роботи з ліквідації завалів тривають.

Ракетна атака на житловий будинок Харкова: загинуло 8 людей, рятувальники розбирають завалиРакетна атака на житловий будинок Харкова: загинуло 8 людей, рятувальники розбирають завалиРакетна атака на житловий будинок Харкова: загинуло 8 людей, рятувальники розбирають завалиРакетна атака на житловий будинок Харкова: загинуло 8 людей, рятувальники розбирають завали

Фото: ДСНС

Нагадаємо, що під час обстрілу міста снаряди падали на територію лікарні №3 у Новобаварському районі. Після атаки на шпиталь окупанти нанесли авіаудар по району Баварія. Там снаряди потрапили в завод і житловий багатоквартирний будинок поруч.