ua en ru

У Раді зареєструють законопроект про оподаткування розподіленого прибутку, - Данилюк

У Раді зареєструють законопроект про оподаткування розподіленого прибутку, - Данилюк Фото: Олександр Данилюк (rada.gov.ua)

Законопроект розроблений, представлений і схвалений Кабміном

У Верховній Раді України найближчим часом зареєструють законопроект про оподаткування розподіленого прибутку. Про це сьогодні під час години запитань до уряду в парламенті заявив міністр фінансів Олександр Данилюк, передає кореспондент РБК-Україна.

"Законопроект розроблений, був представлений і схвалений урядом. Була зустріч президента і прем'єра з бізнесом, де цей закон був представлений. Зараз його ініціює або президент, або уряд, тому що є підтримка і президента, і уряду", - заявив Данилюк.

Міністр зазначив, що всі сигнали про переваги відповідної моделі оподаткування вже були спрямовані як з боку уряду, так і від глави держави.

Нагадаємо, 4 жовтня Кабінет міністрів України підтримав законопроект про введення податку на виведений капітал. Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман підкреслив, що це дуже важливий документ, який напрацьований Міністерством фінансів та експертами.