ua en ru

У Раді сьогодні відбудеться година запитань до уряду

У Раді сьогодні відбудеться година запитань до уряду Фото: Верховна Рада (rada.gov.ua)

Крім того, нардепи розглянуть постанову про скасування рішення Ради про прийняття в цілому, як закону законопроект про КСУ

У Верховній Раді України сьогодні, 14 липня 2017 року, відбудеться година запитань до уряду. Про це свідчить порядок денний пленарних засідань, розміщений на сайті Ради.

Крім того, нардепи планують розглянути дві постанови про скасування рішення Верховної Ради України: від 22 червня 2017 року про прийняття в цілому, як закону законопроекту про комерційний облік комунальних послуг, а також від 13 липня 2017 року про прийняття в цілому, як закону законопроект про Конституційний суд України. Після цього планується закриття шостої сесії Верховної Ради України восьмого скликання.

Нагадаємо, вчора, 13 липня 2017 року, Верховна Рада України прийняла в першому читанні законопроект №6614 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій".

Так, планується передбачити підвищення необхідного страхового стажу для виходу на пенсію до 25 років в 2018 році і до 35 років щорічно до 2028 року.