ua en ru

У Раді продовжується акція з вимогою позбавити Рибалку мандата

У Раді продовжується акція з вимогою позбавити Рибалку мандата Фото: Олексій Станчевський

Ветерани АТО вимагають зустрічі з керівництвом парламенту

Ветерани АТО продовжують перебувати у приміщенні Верховної Ради з вимогою позбавлення Сергія Рибалки депутатського мандату. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав керівник громадської організації "Інформаційно-аналітичне агентство "Рейтинг" Олексій Станчевський.

За словами журналіста, свою вимогу активісти пояснюють тим, що у Рибалки є "фабрика з виробництва снеків у м. Ліпецьк Російської Федерації".

"Тим самим Рибалка сплачує податки на користь країни-агресора, фінансуючи армію РФ. Сергій Рибалка ганебно втік від обурених героїв АТО з усіх куточків України, які хотіли особисто з ним поспілкуватися про його російський бізнес", - написав він.

За даними журналіста, ветерани АТО вимагають зустрічі з керівництвом українського парламенту для передачі своїх вимог.

"Тим часом народні депутати від різних фракцій приходять підтримати наших українських воїнів у їхніх справедливих вимогах, зокрема народний депутат від Радикальної партії Артем Вітко, депутат від "Самопомочі" Наталя Веселова, депутат від БПП Ігор Артюшенко. В учасників акції бадьорий настрій і вони впевнені, що правда переможе!", - пише Станчевський.

Вже 10 годину ветерани АТО перебувають у приміщенні Верховної Ради, вимагаючи позбавлення депутата-радикла Сергія Рибалк...

Опубліковано Alex Stanchevskiy 17 травня 2017 р.