ua en ru

У Раді прийняли присягу нардепи Гулак і Савка

У Раді прийняли присягу нардепи Гулак і Савка Фото: нардепи Іван Савка та Олександр Гулак (колаж РБК-Україна)

Ранкове засідання парламенту почалося з присяги депутатів Верховної ради

Сьогодні у Верховній Раді склали присягу народних депутатів парламентарі Олександр Гулак і Іван Савка, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, ранкове засідання парламенту почалося з присяги депутатів Верховної ради.

"Присягаю на вірність Україні. Зобов'язуюсь усіма своїми діями боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут українського народу. Присягаю додержуватися Конституції України та законів України, виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників", - сказано в тексті присяги.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія визнала обраним народного депутата від Радикальної партії Олега Ляшка (РПЛ) Олександра Гулака. Гулак отримав мандат замість новообраного члена Центральної виборчої комісії (ЦВК) Тетяни Юзькової. За відповідне рішення проголосували 16 членів ЦВК.

Як писало РБК-Україна, ЦВК також визнала обраним народного депутата від "Народного фронту" Івана Савку. Зазначалося, що Савка проживає у місті Миколаїв, безпартійний, включений до виборчого списку політичної партії "Народний фронт" під № 84. Савка отримав мандат замість новообраного члена Центральної виборчої комісії (ЦВК) Ірини Єфремової.