ua en ru

У Раді пропонують створити ТСК для вивчення ситуації щодо Черкаської міськради

У Раді пропонують створити ТСК для вивчення ситуації щодо Черкаської міськради Фото: Ірина Геращенко (rada.gov.ua)

Геращенко зазначила, що ситуація, що склалася навколо Черкаської міськради є неприпустимою

У Верховній Раді України пропонують створити тимчасову слідчу комісію для вивчення ситуації щодо Черкаської міськради. Про це у Facebook повідомила перший віце-спікер ВРУ Ірина Геращенко.

"Закликала створити ТСК з питань вивчення ситуації, заслухати черкаську владу і силові структури. Рада, яка не здатна нормально працювати, має бути розпущена, але тітушки в залі міськради і психологічний та фізичний тиск на депутатів місцевих рад - це неприпустимо", - написала вона.

Геращенко зазначила, що ситуація, що склалася навколо Черкаської міськради є неприпустимою. За словами віце-спікера, Черкаська міськрада спочатку не могла самостійно прийняти бюджет міста, а потім "голосувала за важливі рішення в оточенні тітушок в балаклавах".

"Вважаю, що це тривожна тенденція, бо місцеві ради повинні самостійно виконувати своі повноваження, керуватися під час голосувань відповідальністю, а не тиском людей в балаклавах", - зазначила вона.

На Погоджуальній Раді звернулася до спікера ВР з проханням оприлюднити інформацію про те, хто з депутатів - прогульників...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 5 лютого 2018 р.

Нагадаємо, 29 січня в Черкассах міська рада в ході пленарного засідання проголосувала за саморозпуск. За таке рішення проголосували мінімально необхідні 22 депутата.