ua en ru

Раді пропонують достроково припинити повноваження Миколаївської міськради

Раді пропонують достроково припинити повноваження Миколаївської міськради Фото: Артем Ільюк (hkorabelov.info)

Нардеп Ільюк ініціював призначення позачергових виборів Миколаївської міськради

Народний депутат України Артем Ільюк зареєстрував у Верховній раді законопроект "Про дострокове припинення повноважень Миколаївської міської ради та призначення позачергових виборів ради". Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Вчора зареєстрував у Верховній раді законопроект "Про дострокове припинення повноважень Миколаївської міської ради та призначення позачергових виборів ради". Набридло дивитися на те, як депутати на чолі з мером систематично порушують регламент міської ради, вносять питання на розгляд "з голосу", і левова частка проектів рішень раптово з'являються в сесійній залі за кілька хвилин до початку засідання", - написав політик.

Нардеп також підкреслив, що прострочення у розгляді звернень, зокрема щодо земельних питань, отримала свою правову оцінку. За його словами, Центральний районний суд вже тричі визнавав протиправною бездіяльність Миколаївської міської ради.

altalt

"Якщо депутати міськради навіть не змогли внести до порядку денного питання про оголошення недовіри мерові, то навіщо нам потрібні такі депутати", - резюмував нардеп.

alt