ua en ru

У Раді знаходиться 30 невідкладних законопроектів, передбачених СА з Євросоюзом

У Раді знаходиться 30 невідкладних законопроектів, передбачених СА з Євросоюзом Фото: Іванна Климпуш-Цинцадзе (kmu.gov.ua)

Климпуш-Цинцадзе наголосила, що євроінтеграція - суттєвий пласт роботи

У Верховній Раді України наразі знаходиться близько тридцяти невідкладних законопроектів, ухвалення яких передбачене угодою про асоціацію з Європейським Союзом (ЄС). Про це сьогодні під час брифінгу заявила віце-прем'єр-міністр з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, передає кореспондент РБК-Україна.

"Євроінтеграція - це такий суттєвий і великий пласт роботи. Зараз приблизно тридцять законопроектів, як на мене, то невідкладних, знаходяться у Верховній Раді, які мають допомогти далі рухатися по виконанню своїх завдань, а по суті по зміні ситуації тут в Україні", - заявила Климпуш-Цинцадзе.

За словами віце-прем'єра, угода про асоціацію з ЄС дасть можливість покращувати умови в Україні протягом багатьох років.

Нагадаємо, заступник голови фракції "Блок Петра Порошенко" Ігор Кононенко раніше заявив, що Верховна Рада України повинна прийняти близько десяти євроінтеграційних законів, передбачених угодою про асоціацію з Європейським союзом.