ua en ru

Рада виділила 364,3 млн грн на підтримку будівництва вугледобувних підприємств

Верховна Рада України виділила на підтримку будівництва вугле- та торфодобувних підприємств, технічне переоснащення зазначених підприємств 364,294 млн грн.

Верховна Рада України виділила на підтримку будівництва вугле- та торфодобувних підприємств, технічне переоснащення зазначених підприємств 364,294 млн грн. Це випливає з висновку комітету ВР з питань бюджету щодо законопроекту № 3000 "Про державний бюджет України на 2014 р.", текст якого є в розпорядженні РБК-Україна.

"Передбачити видатки розвитку за новою бюджетною програмою "Державна підтримка будівництва вугле- та торфодобувних підприємств, технічне переоснащення зазначених підприємств" у сумі 364 293,8 тис. грн", - йдеться у висновку комітету.

Нагадаємо, народні депутати України сьогодні схвалили без обговорення законопроект № З000 "Про державний бюджет України на 2014 р.". За відповідне рішення проголосували 249 народних депутатів.

Голова комітету з питань бюджету Євгеній Гєллєр запропонував врахувати кілька додаткових пропозицій до законопроекту, зокрема зміни редакцій низки статей і зазначив, що для врахування цих пропозицій необхідно уточнити відповідні показники доходів і видатків за загальним і спеціальним фондами, збалансувавши показники загального фонду за рахунок збільшення зовнішніх запозичень з відповідним корегуванням показників дефіциту і державного боргу.