ua en ru

Рада сьогодні заслухає Кабмін про виконання держбюджету на 2013 р

Верховна Рада України сьогодні, 20 вересня 2013 р., заслухає Кабінет міністрів України про виконання бюджету на 2013 р. а також про підготовку держбюджету на 2014 р. Про це йдеться в порядку денному роботи парламенту на 20 вересня.

Також депутати в рамках години запитань до уряду заслухають звіт про подолання наслідків повеней в Одеському та деяких інших регіонах .

Після цього в першому читанні будуть розглянуті ряд проектів законів: "Про службу пробації", зміни до законодавчих актів щодо гуманізації кримінального законодавства та організаційно-правові засади роботи служби пробації.

Проект закону про інноваційну діяльність буде доповідати голова Держагентства з питань науки Володимир Семиноженко, а зміни в закон про гласності, прозорості діяльності фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування - народний депутат В'ячеслав Кириленко.

До повторного першого читання пропонується проект закону про внесення змін до статті 107 Кодексу законів про працю та про призначення позачергових виборів окремих київських та селищних голів.