ua en ru

Рада у другому читанні розгляне законопроект про приватизацію держмайна

Рада у другому читанні розгляне законопроект про приватизацію держмайна Фото: ВРУ (twitter.com/TheBankova)

Також Рада сьогодні розгляне законопроект про ратифікацію угоди між Україною та МБРР

Депутати Верховної Ради сьогодні, 17 січня, у другому читанні розглянуть законопроект "Про приватизацію державного майна". Відповідна повістка дня опублікована на сайті українського парламенту.

Крім того, нардепи розглянуть проект про ратифікацію гарантійної угоди (проект доступу до довгострокового фінансування) між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку (МБРР), про ратифікацію протоколу між Кабінетом Міністрів України і урядом Республіки Молдова "Про внесення змін до Угоди між Кабінетом Міністрів України та урядом Республіки Молдова про взаємний захист секретної інформації", про ратифікацію торговельної угоди між урядом України і урядом Королівства Таїланд про ратифікацію угоди між Україною та Португальською Республікою про взаємну охорону інформації з обмеженим доступом

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко назвав пріоритетні реформи в 2018 році. У 2018 році пріоритети реформ - приватизація, дерегуляція, поліпшення інвестиційного клімату, Нацбюро фінансової безпеки, ліберальне валютне законодавство, національної безпеки та інші сфери.