ua en ru

Рада сьогодні ратифікує угоди з Польщею та Румунією в оборонній сфері

Рада сьогодні ратифікує угоди з Польщею та Румунією в оборонній сфері Фото: Верховна рада (РБК-Україна)

Нардепи сьогодні також заслухають керівників антикорупційних органів

Верховна рада України на пленарному засіданні 4 квітня ратифікує угоди з Польщею та Румунією в оборонній сфері. Відповідний порядок денний опубліковано на сайті українського парламенту.

Відповідно до порядку денного, Верховна рада в першому читанні розгляне зміни до закону про заходи на період проведення АТО щодо особливостей оформлення документів, а також до закону про переселенців щодо захисту житлових прав студентів. Після цього запланована ратифікація угоди з урядом Польщі про співробітництво у сфері оборони та угоди з урядом Румунії про співробітництво в сфері військових перевезень.

Крім того, на сьогоднішньому засіданні депутати заслухають заступника генерального прокурора України, керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького та директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що комітет ВР сьогодні розгляне питання скасування е-декларування для громадських активістів. Напередодні нардепи провалили низку голосувань щодо внесення скасування декларацій до порядку денного.