ua en ru

Рада сьогодні розгляне законопроект про НКРЕКП

Рада сьогодні розгляне законопроект про НКРЕКП Фото: Верховна Рада

Також нардепи планують розглянути законопроект про ратифікацію угоди між Україною та Іспанією про охорону інформації

Верховна Рада України сьогодні, 27 січня 2016 року, у повторному першому читанні розгляне законопроект №2966 про про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). Про це йдеться у порядку денному парламенту.

Також нардепи планують розглянути законопроект №0072 про ратифікацію угоди між Україною та Королівством Іспанія про взаємну охорону інформації з обмеженим доступом, законопроект №0060 про ратифікацію протоколу про застосування договору про зону вільної торгівлі від 18 жовтня 2011 року між його сторонами та Республікою Узбекістан, законопроект №0074 про ратифікацію угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Федеративної Республіки Німеччина про фінансове співробітництво (асигнування 2010 і 2011 року) Муніципальна програма захисту клімату ІІ (проект "Проект муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1").

Крім того, планується розглянути у першому читанні законопроект №3390 про внесення змін до закону України "Про добровільне об'єднання територіальних громад" щодо забезпечення державної підтримки добровільного об'єднання територіальних громад, законопроект №2490а про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення виконання кримінальних покарань та реалізації прав засуджених.

Нагадаємо, Верховна Рада України ввела безкоштовне забезпечення учнів і працівників шкіл підручниками та методичною літературою.