ua en ru

Рада сьогодні розгляне в другому читанні законопроект про введення мораторію на ліквідацію закладів охорони здоров'я

Верховна Рада України (ВР) сьогодні, 9 жовтня 2013 р., на пленарному засіданні планує розглянути у другому читанні проект закону 2201 "Про введення мораторію на ліквідацію та реорганізацію закладів охорони здоров'я". Про це йдеться в порядку денному ВР.

Доповідати за проектом закону 2201 буде голова комітету ВР з питань охорони здоров'я Тетяна Бахтеєва.

Крім того, парламент розгляне проект закону 0036 "Про ратифікацію правил перевезення вантажів у міжнародному прямому вантажному залізнично-поромному сполученні між портами України та портами Турецької Республіки, що мають залізничне сполучення.

Також ВР розгляне законопроект 2227 "Про внесення зміни до підпункту 197.1.27 пункту 197.1 статті 197 Податкового кодексу України щодо створення сприятливих умов для поліпшення забезпечення закладів охорони здоров'я та громадян доступними лікарськими засобами".

Крім того, депутати розглянуть проект закону 2997 "Про внесення зміни до закону України Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо страхового стажу для призначення мінімальної пенсії".

Також до порядку денного включений проект закону 2679 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо впорядкування проведення перевірок.

Крім того, ВР розгляне законопроект 2106 "Про внесення змін до деяких законів України щодо гласності і прозорості у діяльності фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування".

Також, Рада розгляне проект закону 2623 "Про внесення змін до закону України про гуманітарну допомогу" щодо діяльності Комісії з питань гуманітарної допомоги при Кабінеті міністрів України.

Крім того депутати розглянуть проект постанови 2230а про відзначення 230-річчя заснування м. Севастополя. Депутати також планують розглянути низку проектів постанов про відзначення пам`ятних дат, таких як 450-річчя міста Радивилів Рівненської області та 115-річчя з дня народження Володимира Кубійовича.