ua en ru

Рада розгляне законопроекти про реструктуризацію валютних кредитів після їх розгляду у профільних комітетах, - Турчинов

Верховна Рада України розгляне законопроекти про реструктуризацію валютних кредитів у гривневі після їх розгляду у профільних комітетах парламенту.

Верховна Рада України розгляне законопроекти про реструктуризацію валютних кредитів у гривневі після їх розгляду у профільних комітетах парламенту. Про це заявив голова Верховної Ради України Олександр Турчинов під час засідання ВР.

"Я дав доручення комітетам зібратися,розглянути ці питання і внести пропозиції... Як тільки голови комітатів повідомлять, що вони готові доповідати з цих питань... Я одразу ж поставлю їх на розгляд", - заявив Турчинов.

Нагадаємо, сьогодні народні депутати включили до порядку денного роботи парламенту два законопроекти № 4186а і №4186а-1"Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо практичної реалізації норм закону України "Про реструктуризацію кредитних зобов'язань з іноземної валюти в національну", а також три проекти законів №4185а, №4185а-1, і №4185а-2 "Про реструктуризацію кредитних зобов'язань з іноземної валюти у національну валюту України - гривню".