ua en ru

Рада вже розглянула 4 тис. поправок до судової реформи

Рада вже розглянула 4 тис. поправок до судової реформи Фото: Верховна Рада України (twitter.com/verkhovna_rada)

Депутати розглянули більшість правок до законопроекту

Депутати Верховної Ради України в ході сьогоднішнього пленарного засідання розглянули вже 4 тисячі поправок до судової реформи, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, нардепи розглянули 1251 поправку першого розділу, 1335 поправок другого, 1137 поправок третього і 277 поправок четвертого розділу.

Нагадаємо, раніше в Комітеті виборців України заявили, що більшість голосувань у Верховній Раді України у вересні стосувалися судової реформи. "Більшість голосувань Ради у вересні стосувалися поправок до законопроекту №6232 щодо судової реформи. Загалом, всі без винятку політичні сили безвідповідально поставилися до їх розгляду", - повідомляв КВУ.

Зазначалося, що всього у вересні відбулося 933 голосування, з яких 856 стосувалися голосувань за поправки до законопроекту №6232.

Раніше голова Верховної Ради України Андрій Парубій висловив надію, що на цьому пленарному тижні парламент завершить розгляд законопроектів щодо судової реформи та розгляне і прийме закони, необхідні для здійснення пенсійної реформи. На думку голови ВР, парламентарі зможуть проголосувати за пенсійну реформу вже у вівторок.