ua en ru

Рада підтримала кандидатуру Полторака на посаду голови Міноборони

Рада підтримала кандидатуру Полторака на посаду голови Міноборони
Верховна Рада України підтримала кандидатуру Степана Полторака на посаду глави Міністерства оборони України.

Народні депутати підтримали постанову Президента України Петра Порошенка № 1167 про призначення Степана Полторака міністром оборони України За відповідне рішення проголосували 347 нардепів.

"Ситуація в ЗСУ була жахливою ще в квітні травні, ще в червні... можу твердо засвідчити, за півтора місяці роботи Степан Тимофійович довів абсолютну правильність мого рішення щодо запропонування ВР призначення його міністром оборони. Я також прошу підтвердити правомірність цього рішення під час голосування, бо енергія і завзяття, з якими новий міністр взявся за реформування міністерства - не може не вражати", - заявив Президент України Петро Порошенко під час представлення Степана Полторака на посаду міністра оборони.

Відзначимо, раніше сьогодні Президент України Петро Порошенко зареєстрував проект постанови № 1167 "Про призначення Полторака С. Т. міністром оборони України".

Нагадаємо, Степан Полторак був останнім міністром оборони в попередньому складі Кабміну. Рада призначила його на цю посаду 14 жовтня 2014 р.