ua en ru

Рада призначила нардепа Бабія членом комітету податкової та митної політики

Рада призначила нардепа Бабія членом комітету податкової та митної політики Верховна Рада

Народні депутати підтримали проект постанови № 2136 "Про внесення змін до постанови Верховної Ради України "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України восьмого скликання та обрання голови спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації". За відповідне рішення з другої спроби проголосували 243 нардепа із 226 мінімально необхідних.

Цією постановою Верховна Рада України постановила обрати народного депутата України Юрія Бабія з фракції "Народний фронт", членом комітету з питань податкової та митної політики.

Ця постанова набирає чинності з дня його прийняття.

У той же час нардепи відмовилися підтримали проект постанови № 1494, згідно з якою народного депутата в фракції "Самопоміч" Вікторію Пташник пропонувалося обрати заступником голови комітету з питань економічної політики, увільнивши її від обов'язків члена комітету з питань економічної політики. За відповідне рішення проголосували лише 207 нардепів з 226 мінімально необхідних.
В зв'язку з тим, що голосів у Верховній Раді не вистачало для результативного голосування, голова Верховної Ради України Володимир Гройсман переніс розгляд цього проекту постанови на наступне засідання.

Нагадаємо, раніше Рада надала пільги добровольцям в зоні АТО.