ua en ru

Рада призначила Ірину Луценко членом парламентського комітету у закордонних справах

Народні депутати підтримали постанову № 2041 "Про внесення змін до постанови Верховної Ради України "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України восьмого скликання та обрання голови Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації". За відповідне питання проголосували 235 нардепів з 226 мінімальнр необхідних.

Даний проект постанови пропонував обрати народного депутата з фракції БПП Ірину Луценко членом комітету у закордонних справах.

Також пропонувалося обрати народного депутата з фракції "Блок Петра Порошенка Олександра Ревегу членом комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства.

Крім того, даний проект передбачав обрати народного депутата з фракції "Народний фронт" Дмитра Сторожука членом комітету з питань правової політики та правосуддя, увільнивши його від обов'язків члена комітету з питань податкової та митної політики.

Нагадаємо, 11 лютого 2015 р. Рада відмовилася призначати Ірину Луценко членом парламентського комітету у закордонних справах.

Раніше Центральна виборча комісія 26 січня 2015 р. зареєструвала Юрія Бабія від "Народного фронту" (№75), Ярослава Лесюка (№69) і Ірину Луценко (№70) від "Блоку Петра Порошенка", обраних на позачергових виборах у Верховну раду України.

Раніше 19 січня ЦВК визнала обраними трьох народних депутатів.