ua en ru

Рада почала засідання

Рада почала засідання Фото: Володимир Гройсман

У залі зареєструвалися 339 нардепів

Спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман оголосив пленарне засідання парламенту відкритим.

У залі зареєструвалися 339 нардепів.

"Оголошую ранкове засідання Верховної Ради України відкритим", - сказав голова ВР.

Гройсман закликав парламентарів провести ранкове пленарне засідання ВРУ без 30-хвилинної перерви з огляду на насичений порядок денний.

Нагадаємо, Верховна Рада України сьогодні, 12 листопада в першому читанні розгляне законопроект 3442-1 про внесення змін до Кодексу законів про працю України (щодо гармонізації законодавства у сфері запобігання та протидії дискримінації з правом Європейського союзу).

Також нардепи планують розглянути в другому читанні законопроект №2102 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення прозорості діяльності Антимонопольного комітету України.

Крім того, планується розглянути в першому читанні законопроект №2431 про внесення змін до законодавства про захист економічної конкуренції щодо визначення органами Антимонопольного комітету України розміру штрафів за порушення законодавства про захист економічної конкуренції, законопроект №2168а про внесення змін до закону України "Про захист економічної конкуренції "(щодо підвищення ефективності системи контролю за економічними концентраціями) та ін.