ua en ru

Рада розпочала вечірнє пленарне засідання

Рада розпочала вечірнє пленарне засідання Фото: Верховна Рада України

У сесійній залі зареєструвалися 316 нардепів

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман відкрив вечірнє пленарне засідання парламенту. У сесійній залі зареєструвалися 316 народних депутатів.

Верховна Рада знову поверталася до голосування по законопроекту №2844 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо зняття регуляторних бар'єрів для розвитку мережі індустріальних парків в Україні)". Віктор Галасюк Голова Комітету Верховної ради України з питань промислової політики та підприємництва був доповідачем та нагадав суть цього закону. За його словами цей закон це реальний інструментарій для залучення інвестицій в Україну. Але парламентарі проголосували за повернення законопроекту до комітету для підготовки до повторного другого розгляду.

Нагадаємо, сьогодні під час ранкового засідання Верховна Рада України, зокрема підтримала проект закону № 2315а "Про внесення зміни до Бюджетного кодексу України щодо експерименту в Одеській, Волинській та Львівській областях з фінансування реконструкції, поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення" та розглянула ряд інших законопроектів.