ua en ru

Рада у четвер може розглянути законопроект про КСУ в другому читанні

Рада у четвер може розглянути законопроект про КСУ в другому читанні Фото: Верховна Рада

Законопроект може бути розглянутий у ході ранкового засідання ВР

Голова комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя, депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Руслан Князевич не виключає можливості розгляду на засіданні ВР у четвер законопроекту щодо діяльності Конституційного суду України. Про це повідомляє прес-служба БПП.

"За дорученням голови Верховної Ради ми сьогодні маємо розглянути це питання. Згідно з попередньою пропозицією Погоджувальної ради, є домовленість про те, що це питання завтра може бути предметом розгляду сесійної зали у першій половині дня", - зазначив Князевич під час засідання правового комітету.

Зазначимо, що 20 березня на засіданні погоджувальної ради представник президента у парламенті Артур Герасимов наголошував на необхідності якнайшвидшого розгляду законопроекту щодо діяльності Конституційного суду.

Нагадаємо, на початку лютого Верховна Рада України прийняла за основу законопроект №5336-1 "Про Конституційний Суд України". За документ з другого разу проголосували 239 парламентарів (спочатку 223 нардепа).