ua en ru

Роботу міжнародних експертів на місці падіння Boeing знову переривали терористи, - Мінрегіон

Роботу міжнародної групи експертів з розслідування катастрофи Boeing 777 знову переривали терористи.

Роботу міжнародної групи експертів з розслідування катастрофи Boeing 777 знову переривали терористи. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

"Сьогодні, близько 12.20 опівдні, міжнародна група експертів була змушена майже на півтори години перервати роботу на місці падіння літака Boeing 777 з-за одержання інформації від представників ДНР щодо можливості проведення активних бойових дій з української сторони. За результатами оперативної перевірки було вкотре підтверджено, що ніяких бойових дій Збройні сили України на території, де працюють експерти, не ведуть", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, з 14:00 до 16:00 з дозволу представників ДНР роботи були продовжені невеликою групою експертів в районі населених пунктів Петропавлівка і Розсипне. Для решти експертів проведення робіт було заблоковано.

"Знайдено невелику кількість особистих речей. Останків і фрагментів тіл знайдено не було. Таким чином, на зазначеній ділянці пошуки завершені", - відзначили в прес-службі.

О 16.15 колона вирушила у зворотному напрямку і повернулася на базу дислокації в Соледарі.

Нагадаємо, вчора, 4 серпня, міжнародній групі експертів, через блокування терористами руху колони протягом певного періоду, вдалося попрацювати на місці падіння літака Boeing 777 близько півтора годин.