ua en ru

Робоча група завтра оприлюднить результати розслідування фактів корупції в Кабміні

Робоча група завтра оприлюднить результати розслідування фактів корупції в Кабміні Фото: Борислав Береза

Даний звіт отримають всі нардепи

Робоча група завтра, 5 червня, оприлюднить результати розслідування фактів корупції в Кабінеті міністрів України. Про це сьогодні перед початком засідання робочої депутатської групи з розслідування фактів корупції в уряді заявив її член, народний депутат Борислав Береза, передає кореспондент РБК-Україна.

"Завтра воно (подання звіту - ред.) має статися. Сьогодні в 16:00 у нас буде точна інформація про те, чи є у нас завтра виступ чи ні, але, по ідеї, є. Хоча, знаючи, що в парламенті існує досить серйозне і активну протидію, може бути, що завтра і не знайдеться часу - воно знайдеться на наступній несесійної тижня", - заявив Береза.

За його словами, даний звіт завтра отримають всі народні депутати. "Текст, який я буду завтра читати - це десь близько 3-3,5 хвилин. Я думаю, що це буде ідеально, це будуть просто висновки ... Ми подаємо фактаж, ми подаємо всі висновки, ми подаємо дуже об'ємний працю. Завтра кожен народний депутат отримає такий звіт", - зазначив Береза.

Нагадаємо, голова Верховної Ради України Володимир Гройсман ще не підписав розпорядження про продовження роботи робочої групи Верховної Ради України по перевірці можливих фактів зловживань у державному секторі економіки ще на 2 тижні.