ua en ru

Рабінович: Супрун і Гонтарева повинні бути в списках Інтерполу

Рабінович: Супрун і Гонтарева повинні бути в списках Інтерполу Фото: Вадим Рабінович (прес-служба Вадима Рабіновича)

Рабінович заявив, що Гонтарева і Супрун повинні бути в розшуку

В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун і екс-глава Національного банку Валерія Гонтарева повинні бути оголошені в розшук по лінії Інтерполу. Таку заяву зробив лідер партії "За життя", народний депутат Вадим Рабінович в ефірі на телеканалі "112 Україна".

"Сьогодні прокинулася Гонтарева, яку ми довго не чули. Вона заявила, що розуміє і підтримує "видатного реформатора" Супрун. Гонтарева, я по-людськи розумію вас. Звичайно, вам приємно і комфортно разом. Ви "вбили" банківську систему країни. Очевидно, що впоралися із завданням ваших міжнародних покровителів – і пішли на почесний відпочинок з букетами квітів. Супрун все ще працює на цьому поприщі, вона добиває нас всіх, вона "вбиває" охорону здоров'я України!", – вважає народний депутат.

За його словами, саме реформи Супрун призвели до масштабної епідемії кору, браку ліків для хворих на онкологію, а також збільшення смертності від серцево-судинних захворювань.

"Якийсь фельдшер з Арізони скасувала нам статтю Конституції про безкоштовному медичному обслуговуванні, знищила нашу систему охорони здоров'я. Реформи Супрун – це епідемія кору в Україні, масштабів якої в африканських країнах не існує. Це вимирання українців від серцево-судинних захворювань, це відсутність ліків для онкохворих. На цьому тижні Уляна Супрун розповіла українцям приголомшливу річ! Виявляється, музика рятує від депресії, тривоги і стресу, а також допомагає викликати спогади і зменшувати хвилювання людей зі старечим маразмом... Я навіть не знаю, як це коментувати, адже вона це все говорить на повному серйозі", – підкреслив парламентарій.

На думку лідера партії "За життя", нинішнє керівництво МОЗ цілеспрямовано знищило в "Охматдиті" центр дитячої гематології і трансплантації.

Хоча найбільш серйозне повідомлення Супрун про те, що планується відкрити центри трансплантації в чотирьох великих містах України.

"Їм мало позбавити нас їжі, мало розв'язати війну, їм мало забрати у нас пенсії, їм тепер треба розібрати нас на органи. Над цим працює вся система. При цьому, під оплески патріотів, в "Охматдиті" знищений центр дитячої гематології та трансплантації кісткового мозку. І все це тільки для того, щоб не було дітей лікувати", – заявив політик.

Рабінович заявив, що діяльність виконуючого обов'язки міністра охорони здоров'я в підсумку призведе до того, що в Україні не залишиться нормальних лікарів, а вся медицина буде тільки платною.

"Діяльність банди Супрун призвела лише до того, що лікування в Україні тепер буде платним, будь-яка операція буде платною, ніяких коштів для онкохворих не буде. Як сказав заступник Супрун Олександр Лінчевський: "вони все рівно помруть". "Реформа" Супрун – це лікарні без лікарів. Лікарі залишають нашу країну, і середній медичний персонал теж. "Реформа" Супрун – це висока смертність від усіх видів захворювань.. Ми повинні піти на вибори, вигнати з країни МВФ, скасувати псевдореформи, відкрити перед країною інші перспективи. І ми це зробимо! А Супрун і Гонтарева повинні бути в списку "їх розшукує Інтерпол" в кожному аеропорту", – резюмував політик.