ua en ru

Рабінович сумнівається, що 30 млрд гривень дійсно підуть на ремонт доріг

Рабінович сумнівається, що 30 млрд гривень дійсно підуть на ремонт доріг Фото: Вадим Рабинович

За словами нардепа, Гройсман пообіцяв, що в цьому році на ремонт доріг виділять 30 мільярдів гривень

Українці перестають вірити владі. Про це заявив у передачі "Хто кому Рабинович" на каналі "112 Україна" народний депутат і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович.

За словами нардепа, прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв, що в цьому році на ремонт доріг виділять 30 мільярдів гривень. Але українці поки не помітили масового ремонту дорожнього покриття по всій країні.

"У мене виникає питання: чому технологію виготовлення швейцарського сиру з великими дірками переносять на наші дороги. Хотілося б зрозуміти, як розподілені мільярди і що з ними буде далі. Найважливіше, що ми перестаємо вірити владі, і це дуже правильно. Ми перестаємо вірити в неї настільки глибинно, що будь-яке, навіть хороше починання ми сприймаємо, мовляв, врешті-решт вони все вкрадуть", – заявив Рабинович, відповідаючи на питання про те, куди піде ця величезна сума.

За його словами, "цю модель потрібно змінювати, і тоді ми почнемо жити інакше".

"Я не вірю в 30 мільярдів, які будуть вкладені в дороги. Я не вірю в дірку на 140 мільярдів у Пенсійному фонді. Що значить дірка? Куди ви ці гроші поділи? Випарувалося? Відлетіло? Значить, ви сперли це. Або ви, або попередні", – зазначив лідер партії "За життя".

Також Рабінович нагадав, що всі нинішні високопоставлені чиновники були у попередньої влади.

"Чиновники весь час кажуть: грабували країну 20 років. А ви де були? Я не був в уряді, а ви? Будь ткни. Ось візьміть цього Розенко, віце-прем'єр-міністра. Він двічі був: і у Тимошенко, і у Ющенка. Тепер каже: грабували країну і при Тимошенко, і при Ющенку. І ми дивимося на них ось такими очима і віримо, що це нові люди", – обурився Вадим Рабинович.

Також народний депутат навів приклад міністра фінансів Данилюка, який скаржиться на кредит у 13 мільярдів, взятий при Януковичі. При цьому політик стверджує, що "сам же Данилюк цим кредитом і займався тоді за Януковича".