ua en ru

Рабінович розповів про домовленості Гройсмана з Яценюком, Пінчуком і Кучмою

Рабінович розповів про домовленості Гройсмана з Яценюком, Пінчуком і Кучмою Фото: Вадим Рабінович (facebook.com/vadymrabinovych)

На думку Рабіновича, Гройсман вже повністю "адаптується" в "Народний фронт"

Народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович розповів про домовленості прем'єр-міністра Володимира Гройсмана з лідером "Народного фронту" Арсенієм Яценюком, олігархом Віктором Пінчуком і колишнім президентом України Леонідом Кучмою. Про це Рабінович заявив в ефірі програми "Хто кому Рабінович" на телеканалі "112-Україна"

"Yandex, "Вконтакте" ми отримаємо по реверсу з Польщі, так що нічого там страшного немає. Я взагалі вважаю, що боротьба будь-яких спецслужб із засобами масової інформації у наш час безперспективна — якщо людина не чайник, вона через комп'ютер знайде будь-яку інформацію", - заявив парламентарій.

Рабінович також розповів, чим би він займався на місці спецслужб. "Я вам розкрию маленькі таємниці. Злі язики подейкують, що на початку минулого тижня пан Гройсман з паном Яценюком разом з Пінчуком і з Кучмою довго просиділи на дачі, в результаті чого народилися різні домовленості. І пан Гройсман вже повністю адаптується в "Народний фронт", який все більше і більше посилюється, послаблюючи президента", - сказав політик.

Також, на думку Рабіновича, під будівлею парламенту відбулася "репетиція військового перевороту".

"В день голосування по Добкіну дуже організовані молоді люди з різних напрямків прийшли до Верховної Ради, і почалися дуже цікаві речі. Там був Шабунін та грузинські реформатори, "Національний корпус" Білецького, ще якісь люди, і головне — всі були разом. Вони показали нам, як група з 200-300 людей може повністю морально придушити парламент. Це виглядало, як добре зрежисований військовий переворот в нашій країні", - підкреслив нардеп.

Рабінович вважає це тривожним знаком. "І нехай кожен думає, що цього не було. Було саме це. Вони ще раз переконалися в тому, як тиснути на парламент і на всіх інших. Я б на місці парламенту взагалі, чесно кажучи, не голосував в цей день, але це така справа. Ми все більше розуміємо, що нам потрібно серйозно змінювати. Треба міняти не Петю на Колю, Колю — на Васю, а закони нашої країни, ставлення до законів. І я ще раз кажу вам, дорогі друзі: не вірте, що прізвище щось змінить. Треба міняти підходи. Закон повинен правити, а не людина. Закон повинен стояти над людиною", - сказав політик.

"Я вже наводив вам приклад держави Ізраїль, де сидить два президента, вісім прем'єр-міністрів і 62 міністра. Це неприємно, але це треба робити. Підемо саме таким шляхом", - додав Рабінович.