ua en ru

Рабінович розкритикував чергове підвищення цін на комунальні послуги

Рабінович розкритикував чергове підвищення цін на комунальні послуги Фото: Вадим Рабінович

Нардеп обурений тим, що Кабмін знову підняв розцінки на холодну воду

Народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович обурений тим, що Кабмін знову підняв розцінки на холодну воду. Про це політик заявив у передачі "Хто кому Рабінович" на каналі "112 Україна".

Під час останнього підвищення тарифів на ЖКГ уряд обіцяв, що більше не буде піднімати розцінок, але з 1 травня тариф на холодну воду для населення підвищили на 28%. На запитання телеглядача, "як після таких дій чиновників людям довіряти Кабміну", політик відповів:

"А хто сказав, що вам потрібно довіряти цьому уряду? Якщо ви пам'ятаєте, то вам гучно заявили, що люди не будуть платити за комуналку більше 20% від доходу сім'ї. Пам'ятаєте? І я пам'ятаю. Що стосується нашого уряду, то він завжди говорить правду, яку сам і вигадує".

За словами політика, через некомпетентні дії чиновників в країні "йде повзуча агресія на людей по всіх напрямках: по тарифах, охороні здоров'я, освіті".

"Сьогодні мене вразила заява міністра культури, коли він сказав: не важливо, чому навчимо наших дітей, важливо, щоб вони виросли патріотами. Вам потрібні патріоти фізично сильні, які будуть в охоронних загонах, вас будуть охороняти і орати на вас на полях і заводах. От це все, що вам потрібно від країни. І щоб вони при цьому співали пісні, оди для вас. Не знаю, скільки це народ буде терпіти", — каже Рабінович.

Зазначимо, політик вимагає проведення дострокових парламентських виборів, щоб припинити економічну та політичну кризу в країні.