ua en ru

Рабінович закликав заборонити держпідприємствам працювати з будь-якими формами офшорних компаній

Рабінович закликав заборонити держпідприємствам працювати з будь-якими формами офшорних компаній Фото: Вадим Рабінович

Політик переконаний, що для того, щоб побороти корупцію, потрібні 10 послідовних кроків

В Україні слід заборонити роботу з офшорними компаніями на законодавчому рівні. Таку думку в ефірі програми "Хто кому Рабінович" на телеканалі "112-Україна" висловив народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович.

"Все дуже просто. Для того, щоб закінчити корупцію в нашій країні, потрібні 10 послідовних кроків. Ми знаємо, що все йде в офшори, всі працюють через прокладки-офшори. Не треба створювати ніяких НАБУ, є просте рішення: на території держави Україна забороняється всім державним підприємствам працювати з будь-якими формами офшорних компаній. Чому вони це не приймають? В одну хвилину закінчать", — заявив політик.

Рабінович висловив свою думку щодо "бездіяльності уряду". "Вони всі сидять за цими офшорами. Тому одна з принципових позицій економічної кампанії політичної партії "За життя": офшори в країні заборонені взагалі як форма власності. Я розумію, що це боляче, образливо, що буде менше мільярдерів. Зате буде більше людей, які нормально живуть", — резюмував нардеп.