ua en ru

Рабінович застеріг українців від голосування за "корупціонерів і пройдисвітів"

Рабінович застеріг українців від голосування за "корупціонерів і пройдисвітів" Фото: Вадим Рабінович (прес-служба Вадима Рабіновича)

На виборах в 2019 році українці повинні проголосувати за нові обличчя, впевнений Рабінович

На виборах в 2019 році українці повинні проголосувати за нові обличчя, а не за "корупціонерів і пройдисвітів", які з року в рік "грабували" Україну. Про це заявив народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі на телеканалі "112 Україна".

"Дорогі українці, якщо через чотири роки правління цієї злодійкуватої команди на виборах ми знову проголосуємо за них, то погіршення ситуації в економіці винні ми самі! Якщо ми не бачимо, у що вони перетворили нашу країну, то, вибачте, сліпі ми самі! Якщо ми нічого не хочемо змінювати і сприяємо еміграції наших дітей, то винні тільки ми самі! У нас є сили і можливість змінити ситуацію, просто треба відкрити очі!", - заявив народний депутат

Він зазначив, що "не можна знову повірити порожнім обіцянкам політиканів, які вже не раз дурили виборців".

"Чотири роки тому депутати вже говорили, що знімуть з себе депутатську недоторканність, переможуть у війні, вигукували безліч патріотичних гасел. Минув час, каденція закінчується, – і вони знову розповідають, що обов'язково знімуть недоторканність, піднімуть економіку, переможуть у війні... Невже народ знову повірить цим порожнім обіцянкам?", – заявив парламентарій.

Він також заявив, що йому "важко дивитися на беззаконня в країні, і він сподівається, що на майбутніх виборах люди скажуть своє слово – вони "за" "життя" або "проти".

"Нас чекають важкі передвиборчі баталії з владою, а поки кожен українець повинен обдумати свій вибір і обрати краще майбутнє для своєї країни. Нам потрібен один рік, щоб вийти з економічної кризи, а потім – будемо стартувати як сильна європейська країна. Потрібно просто зробити правильний вибір, проголосувати за нормальне життя, за справжню Європу з високим рівнем життя і відповідними соцстандартами, за те, щоб наші діти не виїжджали за кордон. Давайте дивитися на майбутнє з оптимізмом! Пам'ятайте, ми переможемо!", – резюмував Рабінович.