ua en ru

Рабінович: тільки консолідація і об'єднання здорових політичних сил може врятувати країну

Рабінович: тільки консолідація і об'єднання здорових політичних сил може врятувати країну Фото: Вадим Рабінович (прес-служба нардепа)

Рабінович звернувся із закликом про об'єднання до "Опозиційного блоку"

Народний депутат і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович вважає, що тільки консолідація і об'єднання здорових політичних сил може врятувати країну. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Зокрема, Рабінович закликав всі опозиційні політичні сили країни, що мають підтримку виборців у південній, східній і центральній Україні, зокрема "Опозиційний блок", а також громадські організації та об'єднання, припинити розбіжності і "консолідуватися у боротьбі за спасіння України".

"Ми з вами не маємо права сьогодні з'ясовувати стосунки між собою, тому що виборці віддавали нам свої голоси, щоб ми боролися з цією владою, а не один з одним. Зараз як ніколи необхідно усунути всі конфлікти і непорозуміння, які стоять на шляху широкої політичної консолідації", - заявив він.

Крім того, Рабінович звернувся із закликом про об'єднання до "Опозиційного блоку", а також закликав політсилу "забути розбіжності".

"У першу чергу я звертаюся до "Опозиційного блоку": іноді ми були некоректними в діях по відношенню один до одного, але зараз всі протистояння і непорозуміння між нами потрібно припинити, так як відсутність єдності призводить до того, що влада відчуває себе безкарно, розбиваючи нас на різні групи, продовжуючи проводити політику знищення України", - написав він і запропонував представникам "Оппоблока" почати переговори про створення "консолідованого політичного об'єднання".

"Пропоную перегорнути сторінку і почати переговори про створення потужного консолідованого політичного об'єднання, яке в змозі зупинити бойові дії на Донбасі, запобігти економічній катастрофі і врятувати країну. Нам потрібно підпорядкувати свої амбіції та особисті інтереси інтересам наших виборців. Нам не пробачать, якщо ми упустимо сьогодні шанс для консолідації. Принаймні, я зроблю для такої консолідації все від мене залежне. Виборці вимагають від нас об'єднати наші сили. Разом ми переможемо!", - написав Рабінович.

На думку нардепа, події останнього часу показали, що сьогодні мова йде вже про "виживання" України.

Рабінович: тільки консолідація і об'єднання здорових політичних сил може врятувати країну

Фото: facebook.com/vadim.rabinovich