ua en ru

Рабінович готовий об'єднатися з "Правим сектором", щоб зупинити зростання тарифів

Рабінович готовий об'єднатися з "Правим сектором", щоб зупинити зростання тарифів Фото: Вадим Рабінович

Рабінович вважає, що об'єднання з іншими політсилами "повинні бути для чогось"

Народний депутат і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович закликав політичні сили об'єднатися "для порятунку країни". Про це він заявив в ході передачі "Хто кому Рабінович" на каналі "112 Україна".

Зокрема, киянка Юлія з телестудії на Майдані запитала нардепа, чи планує партія "За життя" об'єднуватися з іншими опозиційними політичними силами.

"Я радий тимчасово сісти в один човен для порятунку країни взагалі з усіма. Нам всім потрібно якомога швидше зупинити цю вакханалію, яка відбувається. І мені неважливо навіть, якщо хтось, хто буде сидіти в цьому човні, мені не подобається. Навіть з самої крайньої опозицією, з "Правим сектором" готовий. Але поки що це нереально, бо всі вони проповідують трошки інше", – заявив Рабінович.

За його словами, партія готова об'єднатися з усіма політичними силами, крім тих, хто "вже двічі, тричі, чотири рази обкрадав країну".

"Такі об'єднання повинні бути для чогось. Я радий об'єднатися з будь-якою політичною силою, яка зупинить те, що відбувається: тарифи, беззаконня. Потрібно зупинити війну, а потім розберемося, хто кому Рабінович", – резюмує парламентарій.

Нагадаємо, раніше Рабінович закликав до дострокових виборів Верховної ради. На його думку, тільки так можна "зняти градус напруженості в суспільстві, вирішити економічну і політичну кризи".