ua en ru

Qatar Airways запустить нові рейси з України

Qatar Airways запустить нові рейси з України Фото: Володимир Омелян (РБК-Україна)

Рейси будуть запущені 14 грудня 2017 року

Авіакомпанія Qatar Airways оголосила про початок виконання двох щоденних рейсів із Києва до Дохи, починаючи з 14 грудня 2017 року. Про це повідомив голова Міністерства інфраструктури України Володимир Омелян на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Зважаючи на високий попит, авіакомпанія Qatar Airways оголосила про початок виконання двох щоденних рейсів із Києва до Дохи, починаючи із 14 грудня 2017 року. 5-зірковий сервіс у більше 150 напрямків світу користується попитом, а отже питання "хто буде літати" не стоїть. На ринку вистачить місця для всіх, і це ще один доказ!" - зауважив голова МІУ.

Зважаючи на високий попит авіакомпанія Qatar Airways оголосила про початок виконання ДВОХ щоденних рейсів із Києва до Д...

Опубліковано Volodymyr Omelyan 30 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман попросив авіакомпанію Qatar Airways розглянути можливість польотів в інші українські міста.

Перший рейс Qatar Airways прибув до Києва ввечері 28 серпня. Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян анонсував, що авіакомпанія Qatar Airways почне здійснювати щоденні польоти в Україну з 28 серпня 2017 року. "Краща авіакомпанія світу 2016 з версії Skytrax - в Україні! Qatar Airways, починаючи з 28 серпня 2017, буде здійснювати щоденні вильоти в Бориспіль з Дохи", - повідомляв міністр.