ua en ru

П'яна американка намагалася взутися в чізбургер

Нетвереза американка, яку разом з її другом затримала поліція, спробувала взутися в чізбургер. Про цей інцидент, який стався кілька днів тому в Логанвіллі, штат Джорджия.

Нетвереза американка, яку разом з її другом затримала поліція, спробувала взутися в чізбургер. Про цей інцидент, який стався кілька днів тому в Логанвіллі, штат Джорджия, повідомляє австралійський портал News.

За словами співробітників правоохоронних органів, 25-річна Рейчел Госсет була така п'яна, що переплутала бургер з взуттям. Як саме виглядав процес взування в чізбургер, детально в замітці не розповідається. Також немає даних про те, чи наділа Госсет врешті-решт нормальне взуття.

Відомо, що жінку і її приятеля, 27-річного Френка Лукаса доставили в поліцію після того, як жителі Логанвіля поскаржилися на них: пара займалася сексом в машині на парковці закусочної. Співробітники органів правопорядку застали обох роздягненими і перед арештом попросили коханців одягнутися. Лукас впорався з цим завданням швидко (пізніше з'ясувалося, що він був менш п'яним, чим його подруга), а у Госсет виникли з цим труднощі.

Жінці і її приятелеві належить з'явитися до суду 16 січня 2014 року. Очікується, що їм буде пред'явлено звинувачення в знаходженні в нетверезому вигляді в громадському місці. Самі вони не прокоментували інцидент на парковці.