ua en ru

Для Путіна збирають психологічне досьє на Трампа, - NBC

Для Путіна збирають психологічне досьє на Трампа, - NBC Фото: Володимир Путін

У Кремлі вважають, що Трамп відноситься до президентства як до бізнесу

Для президента Російської Федерації Володимира Путіна збирають психологічне досьє на президента США Дональда Трампа. Про це йдеться в повідомленні видання NBC News з посиланням на екс-заступник міністра закордонних справ Росії Андрія Федорова.

Згідно з повідомленням, досьє на Трампа має допомогти Путіну підготуватися до зустрічі з президентом США, дата якої ще не відома.

Федоров повідомив, що над досьє на Трампа працювали колишні депутати та співробітники адміністрації Путіна.

Серед іншого, згідно з повідомленням, в досьє вказується, що "новий американський лідер є ризиковим, але може бути наївним".

"Дуже серйозна підготовча робота проходить у Кремлі, у тому числі документ - сім сторінок - описує психологічний портрет Трампа, заснований, в основному, на останніх двох-трьох місяцях і останніх тижнях", - сказав Федоров, зазначивши, що досьє регулярно переглядається.

Крім того, Федоров додав, що багато хто в Кремлі вважає, що Трамп відноситься до президентства як до бізнесу.

"Трамп не живе в коробці - він живе в натовпі. Він повинен слухати оточуючих його людей, особливо в тих областях, де він слабкий", - сказав Федоров.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що персональний юрист президента США Дональда Трампа Майкл Коен заперечує передачу в Білий дім плану зняття санкцій з РФ.