ua en ru

Путін очолить делегацію РФ на сесії Генасамблеї ООН

Путін очолить делегацію РФ на сесії Генасамблеї ООН Фото: Володимир Путін

Після завершення участі Президента делегацію очолить Лавров

Делегацію Російської Федерації на 70-й сесії Генеральної асамблеї ООН в Нью-Йорку у вересні очолить Президент РФ Володимир Путін. Відповідне розпорядження глави держави опубліковано на офіційному інтернет-порталі правової інформації.

Як наголошується, до складу делегації також увійдуть голова комітету Ради Федерації з міжнародних справ Костянтин Косачев, глава МЗС РФ Сергій Лавров, голова комітету Держдуми з міжнародних справ Олексій Пушков, помічник президента Юрій Ушаков.

Крім того, в якості заступників делегатів у список включені: замміністра закордонних справ Геннадій Гатілов, посол Росії в США Сергій Кисляк, директор департаменту міжнародних організацій МЗС РФ Олександр Панкін, директор департаменту з питань нерозповсюдження та контролю над озброєннями МЗС Росії Михайло Ульянов і постпред РФ при ООН Віталій Чуркін.

"Після завершення участі президента в роботі 70-ї сесії Генасамблеї ООН обов'язки глави делегації виконуватиме Сергій Лавров", - йдеться в повідомленні.

Крім того, МЗС Росії, згідно з розпорядженням, повинно буде затвердити склад радників та експертів, а також склад необхідного технічного персоналу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що делегація Радфеда РФ відмовилася їхати в США.