ua en ru

Путін вніс до Держдуми РФ угоду про розміщення авіагрупи в Сирії

Путін вніс до Держдуми РФ угоду про розміщення авіагрупи в Сирії Фото: Путін вніс до Держдуми угоду про розміщення авіації в Сирії

Документ знаходиться в електронній базі відомства

Президент Російської Федерації Володимир Путін вніс на ратифікацію в Державну думу угоду про розміщення на території Сирії авіаційної групи РФ. Даний документ розміщений в електронній базі нижньої палати парламенту.

Так, офіційним представником президента під час розгляду угоди призначено заступника міністра оборони Росії Миколу Панкова.

Відзначимо, що раніше прем'єр-міністр Дмитро Медведєв схвалив угоду про розміщення авіагрупи і розпорядився представити документ Путіну.


Текст самої угоди був опублікований в січні, через три місяці після початку військової операції російських ВКС у Сирії. У ньому говорилося про безстрокове розміщення російської авіагрупи на безоплатній основі в районі аеродрому Хмеймім в сирійській провінції Латакія.

Нагадаємо, заступник міністра оборони РФ, статс-секретар Микола Панков заявив, що всупереч виведенню військ РФ з Сирії авіація продовжить операції в сирійській державі.