ua en ru

Путін упевнений, що нікому не вдасться "перекодувати" Росію

Путін упевнений, що нікому не вдасться "перекодувати" Росію Фото: Президент РФ Володимир Путін

Сьогодні сусідню державу відзначає День Росії

Нікому ніколи не вдавалося і не вдасться перекодувати Росію, переробити під свої формати. Про це заявив президент Росії Володимир Путін, повідомляють російські ЗМІ.

Так, Путін стверджує, що Росія зробила успішний прорив в демократії і ринкової економіки і навіть змогла утвердитися як сучасна відкрита і самостійна країна.

Він також заявив, що йому вдалося "не розгубити, зберегти саму суть російської державності, зберігаючи унікальне національне різноманіття народу і його історичну єдність, вікові традиції, відданість Батьківщині, доблесть відстоювати і захищати її свободу і незалежність, її інтереси".

"Ці ідеали патріотизму настільки глибокі й сильні, що нікому і ніколи не вдавалося і не вдасться перекодувати Росію, перекодувати, переробити під свої формати. Нас неможливо відлучити, відірвати від своїх коренів і витоків", - заявив російський глава держави.

Зазначимо, сьогодні сусідня держава відзначає День Росії. ЗМІ повідомляли, що згідно з опитуванням, проведеним 23-24 травня серед 1600 осіб у 130 населених пунктах в 46 регіонах РФ, про День Росії не змогли згадати більше 77% опитаних росіян.

Нагадаємо, у Харкові вчора, 11 червня, російське консульство, поряд з яким проходить пікет активістів «Громадської Варти", закидали зеленкою.