ua en ru

Путін і Трамп не обговорювали скасування санкцій, - Пєсков

Путін і Трамп не обговорювали скасування санкцій, - Пєсков Фото: Дональд Трамп і Володимир Путін не обговорювали скасування санкцій

Володимир Путін і Дональд Трамп під час телефонної розмови увечері 28 січня обговорили міжнародні проблеми

Тема скасування санкцій в телефонній розмові між президентом Росії Володимиром Путіним і лідером США Дональдом Трампом не обговорювалася. Про це повідомив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, передає "Інтерфакс".

Водночас перший заступник голови комітету з міжнародних справ Держдуми Росії Дмитро Новіков раніше заявив, що бесіда, яка відбулася між Путіним і Трампом, свідчить про те, що очікування, які були у зв'язку з виборчою кампанією Трампа і його перемогою, наразі виправдані.

Раніше повідомлялося, що президент РФ Володимир Путін і президент США Дональд Трамп під час телефонної розмови, що відбулася увечері 28 січня, докладно обговорили актуальні міжнародні проблеми, серед яких - криза в Україні, стан справ на Близькому Сході, боротьба з тероризмом, арабо-ізраїльський конфлікт, ситуація навколо іранської ядерної програми і Корейського півострова

Нагадаємо, Дональд Трамп провів телефонну розмову з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і прийняв її запрошення відвідати саміт G20, який пройде в липні 2017 року в Гамбурзі.