ua en ru

Путін прокоментував повідомлення ЗМІ про падіння ракет РФ в Ірані

Путін прокоментував повідомлення ЗМІ про падіння ракет РФ в Ірані Фото: Володимир Путін

Путін заявив, що розвідка США не все знає і не повинна все знати

Президент Російської Федерації Володимир Путін прокоментував повідомлення засобів масової інформації про падіння ракет Російської Федерації в Ірані. Про це він розповів в інтерв'ю на одному з російських телеканалів.

"Американська розвідка одна з найкращих у світі, давайте не будемо кидати в неї каміння. Це одна з найпотужніших (розвідок), але вона не все знає і не повинна все знати", - заявив Путін.

Крім того, говорячи про ракети, які російська авіація запустила по терористах ІLІЛ, Путін зазначив, що вони стоять на озброєнні російських військ з 2012 року.

"Їх дальність - 1,5 тисячі кілометрів, але це, звичайно, високотехнологічнf, високоточнf сучаснf зброz", - сказав Путін.

Він також уточнив, що крилаті ракети, спрямовані проти ІLІЛ, здійснили 147 поворотів, йшли на висоті від 80 до 1,3 тисячі метрів, а їх швидкість порівняна зі швидкістю реактивного літака.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що частина крилатих ракет, випущених по Сирії з акваторії Каспійського моря, не долетіли до місця призначення і впали в Іраку.