ua en ru

Путін прибув в Індію з головою анексованого Криму Аксьоновим

У числі осіб, які супроводжують Президента РФ Володимира Путіна під час візиту в Індію, виявився Сергій Аксьонов - голова Криму, приєднання якого до Росії не визнало міжнародне співтовариство.

У числі осіб, які супроводжують Президента РФ Володимира Путіна під час візиту в Індію, виявився Сергій Аксьонов - голова Криму, приєднання якого до Росії не визнало міжнародне співтовариство. Аксьонов провів в Індії переговори з місцевими бізнесменами, в ході яких він обговорив питання розширення торгівлі, повідомляє Reuters.

На переговорах з групою підприємців, яка називається "Індійсько-кримське партнерство", Аксьонова супроводжував високопоставлений російський дипломат, при цьому російська сторона не стала коментувати участь у заходах глави Криму.

Очолював групу індійських бізнесменів підприємець Гюль Крипалани розповів перед зустріччю, що вона була неофіційною. Він додав, що Аксьонов "виявився на одному рейсі з Його превосходительством президентом Путіним".

Прес-секретар індійського МЗС повідомив, що Аксьонов не є членом офіційної російської делегації і індійська сторона нічого не знала про його прибуття в країну.

Переговори глави Криму в Індії пройшли напередодні візиту в країну Президента США Барака Обами, запланованого на січень 2015 р. Агентство відзначає, що переговори з Аксьоновим можуть стати дратівливим чинником для США.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Індія не має наміру підтримувати санкції проти Росії.