ua en ru

Путін привітав народ України з Днем незалежності

Президент України Віктор Янукович отримав привітання з Днем незалежності від Президента Російської Федерації Володимира Путіна, повідомляє прес-служба Президента України.

"У своєму листі Президент РФ наголосив, що Україна для Росії є не просто найближчим сусідом і пріоритетним партнером, а, насамперед, державою, з народом якої росіян пов'язують спільна історія, традиції дружби, спільне духовне і культурне коріння", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Крім того, Путін відзначив продуктивний характер відкритого та інтенсивного українсько-російського політичного діалогу, помітне зростання взаємної торгівлі, поглиблення міжрегіональних контактів, розширення культурно-гуманітарних обмінів. Усе це, переконаний Президент РФ, є міцною основою для подальшого розвитку двосторонніх відносин наших країн у всіх сферах. "Значний імпульс співробітництву надасть реалізація спільних проектів у таких високотехнологічних галузях, як авіабудування, атомна енергетика, космос", - наголосив він.

Путін побажав Януковичу здоров'я та успіхів, а Українському народу - щастя і процвітання.

Нагадаємо, раніше державний секретар США Гілларі Клінтон привітала народ України з 21-ю річницею Незалежності від імені Президента Барака Обами і народу Сполучених Штатів Америки.