ua en ru

Путін пообіцяв Ле Пен не втручатися у президенствькі вибори у Франції

Путін пообіцяв Ле Пен не втручатися у президенствькі вибори у Франції Фото: Путін обіцяв Ле Пен не втручатися у вибори у Франції

Президент Росії прийняв кандидата в президенти Франції в Кремлі

Президент Росії Володимир Путін пообіцяв кандидату в президенти Франції Марін Ле Пен жодним чином не втручатися в хід майбутніх виборів. Про це повідомили в прес-службі президента Росії.

"Ми ні в якому разі не хочемо впливати на події, що відбуваються, але залишаємо за собою право спілкуватися з усіма представниками всіх політичних сил країни, так само, як роблять наші партнери, наприклад, в Європі, у Штатах", - заявив Путін.

Глава Росії додав, що РФ надає велике значення зв'язкам з Францією, підтримуючи рівні стосунки з представниками як чинної влади, так і опозиції. Він також закликав Францію об'єднати зусилля у боротьбі з тероризмом.

У свою чергу, Ле Пен зазначила, що у Франції з Росією глибокі культурні, економічні і стратегічні зв'язки, підкресливши значення зустрічі в контексті терористичної загрози у світі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Марін Ле Пен заявила спікеру Державної думи Росії В'ячеславу Володіну, що буде домагатися скасування санкцій щодо Росії.