ua en ru

Путін сподівається нормалізувати відносини з Україною

Путін сподівається нормалізувати відносини з Україною Фото: Володимир Путін (kremlin.ru)

Путін сподівається, що вдасться нормалізувати відносини після війни на Донбасі

Президент Росії Володимир Путін сподівається нормалізувати відносини з Україною після війни на Донбасі. Про це передають російські ЗМІ.

Так, російські ЗМІ повідомляють, що Путін висловив сподівання, що після війни на Донбасі відносини між Росією і Україною будуть нормалізувалася.

"З приводу наших відносин з Україною в цілому - абсолютно ненормальна ситуація, коли замість конструктивного розвитку відносин між двома близькими, братніми країнами, які є фактично частинами одного й того ж народу, складається ситуація, яку ми спостерігаємо сьогодні", - сказав Путін.

Нагадаємо, крім того, Путін заявив, що Росія готова передати Україні військові кораблі і авіатехніку з анексованого Криму.

За словами Путіна, Росія готова запросити українських фахівців, щоб передати десятки бойових кораблів і літаків, а також не підлягають транспортуванню боєприпаси для утилізації на місці.

"Ми готові передати військові кораблі України, які в Криму ще є, готові передати авіаційну техніку, бронетехніку. Правда, вона вся в такому жалюгідному стані, але це вже не наша справа, вона в такому практично і була, за ці роки ніким не обслуговувалася", - сказав Путін.