ua en ru

Путін сподівається, що візит Олланда в Москву "піде на користь вирішенню багатьох проблем"

Президент Росії Володимир Путін висловив сподівання, що візит Президента Франції Франсуа Олланда в Москву "піде на користь вирішенню багатьох проблем".

Президент Росії Володимир Путін висловив сподівання, що візит Президента Франції Франсуа Олланда в Москву "піде на користь вирішенню багатьох проблем". Про це Путін заявив під час зустрічі з французьким колегою в московському аеропорту Внуково 6 грудня, передає прес-служба Кремля.

"Пане президент, Ви були ініціатором зустрічі в Нормандії для вирішення тих проблем, про які Ви сказали. Проблеми складні, тим не менш, дискусія, яку ми ведемо на цей рахунок, дає позитивний результат, і я впевнений, що сьогоднішній візит такий короткий візит, чисто робочий, безумовно, піде на користь вирішенню багатьох проблем", - заявив Путін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Путін і Олланд проводять короткі переговори в московському аеропорту.

Франсуа Олланд зробив зупинку в Москві, повертаючись в Париж після візиту в Казахстан. Раніше ці переговори не планувалися, вони були узгоджені буквально в останню добу.

Раніше в суботу Олланд провів телефонну розмову з Президентом України Петром Порошенком і обговорив з ним ситуацію в Донбасі.