ua en ru

Я не пущу Путіна далі в Україну, - Трамп

Я не пущу Путіна далі в Україну, - Трамп Фото: Дональд Трамп

Трамп ніяк не прокоментував інших своїх заяв по Україні

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп повідомив, що говорячи про дії президента РФ Володимира Путіна і президента США Барака Обами щодо України і Криму, він мав на увазі інші речі. Про це повідомляють "Крим. Реалії".


"Коли я сказав в інтерв'ю, що Путін "не піде в Україну, так і запишіть", я мав на увазі: якщо я стану президентом. Він вже в Криму! "– написав Трамп в Twitter.

Відзначається, що він ніяк не прокоментував інших своїх заяв по Україні, зокрема, можливості визнати Крим як частину Росії, що викликало широке засудження в Україні та за її межами.

"Отже, при всіх рішучих заявах Обами щодо Росії та Україні, росіяни вже захопили Крим і продовжують натиск. Ось що я сказав! "– підкреслив Трамп.

Крім того, на репліку ведучого, що Путін "вже там", Трамп погодився і заявив, що Україна і вся та частина світу складають "хаос" через політику Обами.

"Він не піде в Україну ... Так і запишіть", – заявив Трамп про Путіна.

Нагадаємо, раніше Трамп заявляв, що Путін не збирається "заходити" в Україну. Разом з тим, відповідаючи на питання про надання Україні зброї, Трамп заявив, що у нього з цього приводу є "своя думку".