ua en ru

Пункти пропуску в зону АТО збільшать час роботи на свята

Пункти пропуску в зону АТО збільшать час роботи на свята Фото: пункт пропуску

Перед святами на лінії розмежування очікується значне збільшення пасажиро-транспортного потоку

Пункти пропуску в зону антитерористичної операції (АТО) на Донбасі збільшать час роботи на свята. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"загалом, перед новорічними та різдвяними святами на лінії розмежування очікується значне збільшення пасажиро-транспортного потоку. Щоб забезпечити належний пропуск громадян, які перетинають лінію розмежування, у всіх контрольних пунктах в'їзду-виїзду на кілька годин збільшений термін роботи. Крім того на всіх напрямках збільшено кількість прикордонних нарядів і створено для персоналу відомства додаткові робочі місця. В даний час прикордонники на КПВВ працюють в посиленому режимі", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні вранці для перетину лінії розмежування в КПВВ "Погоди" очікували оформлення по 300 автомобілів в обидва напрямки. На "Мар'їнці" чекало 170 автомобілів на в'їзд і 100 на виїзд. Перед контрольним пунктом "Новотроїцьке" - 55 на в'їзд і на виїзд 120. На КПВВ "Гнутовое" черги на виїзд і в'їзд чекало по 80 автомобілів.

Нагадаємо, в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі фіксується зниження пасажирського потоку на окремих напрямках.