ua en ru

На пунктах пропуску на Донбасі 1 тис. автомобілів стоять у чергах

На пунктах пропуску на Донбасі 1 тис. автомобілів стоять у чергах Фото: перевірка документів на пункті пропуску

Пасажиропотік зменшився порівняно з минулим тижнем

На пунктах пропуску на лінії розмежування на Донбасі за станом на 1 грудня 2015 року 1 тис. автомобілів стоять у чергах. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби (ДПС) України.

"Сьогодні вранці в КПВВ "Погоди" і "Георгіївка" на оформлення для перетину лінії розмежування на виїзд на неконтрольовану територію чекало по 200 машин, а на в'їзд 300 і 150 транспортних засобів відповідно. Крім того, на КПВВ "Новотроїцьке" сьогодні вранці на виїзд очікували 10 машин, а черга на в'їзд з неконтрольованої території становила 300 автомобілів. На контрольному пункті в'їду/виїзду "Гнутово" 40 транспортних засобів очікували оформлення на в'їзд, черга на виїзд була відсутня", - йдеться в повідомленні.

За інформацією Держприкордонслужби, протягом вчорашнього дня відзначалося незначне збільшення пасажиропотоку в контрольних пунктах "Новотроїцьке", "Погоди" і "Гнутово". При цьому, нинішній потік осіб через лінію розмежування значно менше в порівнянні з тим, який був перед вихідними.

Нагадаємо, на українсько-польському кордоні сьогодні також утворилися черги з автомобілів.