ua en ru

Пункт пропуску "Курахове" на окуповану Донецьку обл. відкриють 3 листопада

Пункт пропуску "Курахове" на окуповану Донецьку обл. відкриють 3 листопада Фото: пункт пропуска

Новий контрольний пункт вирішили відкрити в зв'язку із збільшенням потоку людей через лінію розмежування

Контрольний пункт пропуску "Курахове" на окуповану територію Донецької області відкриють 3 листопада. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

"3 листопада 2015 року за клопотанням голови Донецької облдержадміністрації Павла Жебрівського в межах транспортного коридору Донецьк-Курахове відкривається контрольний пункт в'їзду/виїзду "Курахове", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що рішення про відкриття пункту "Курахове" прийнято у зв'язку зі збільшенням кількості людей, які перетинають лінію розмежування, і необхідністю розвантажити вже працюють пункти пропуску "Зайцеве", "Новотроїцьке" і "Гнутово".

За інформацією Східного регіонального управління державної прикордонної служби України, на пункті "Курахове" буде працювати в певному порядку, поки обладнано 8 робочих місць для контролерів.

Нагадаємо, раніше губернатор Донецької області Павло Жебрівський направив військовим запит на відкриття додаткового контрольного пункту в'їзду-виїзду біля Курахове.

Зазначимо, вчора, 27 жовтня, в Станиці Луганській відкрився перший і єдиний у Луганській області пункт пропуску на окуповану територію.