ua en ru

Прямий авіарейс з Одеси до Бухареста презентувала румунська авіакомпанія

Прямий авіарейс з Одеси до Бухареста презентувала румунська авіакомпанія Фото: літак румынскаой авіакомпанії TAROM (wikipedia.org/Adrian Pingstone)

Літак з Одеси буде відправлятися по середах, п'ятницях і суботах

Румунська авіакомпанія TAROM офіційно презентувала прямий рейс з Одеси в Бухарест. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на видання "Думская".

Відзначається, що перший літак за рейсом Одеса-Бухарест-Одеса відправиться 31 жовтня 2018 року. Авіарейси будуть вирушати по середах, п'ятницях і суботах о 4:15 за місцевим часом, а прибуватиме в Бухарест - 5:15.

Виліт зі столиці Румунії буде здійснюватися у ці ж дні в 1:3, час прильоту в Одесу - 2:35. Пасажирів рейсу будуть перевозити на повітряному судні ATR 72, місткість - 70 місць.

"Запуск рейсу відкриє нові можливості для зближення між Румунією і Україною, що дозволить реалізувати туристичний та культурний потенціал обох країн", - вважає генеральний консул Румунії Еміл Рапча.

Додамо, що TAROM або Romanian Air Transport - національний авіаперевізник, найбільша і найстаріша авіакомпанія Румунії.

Нагадаємо, як повідомив раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян, Україна можливість налагодження прямого авіасполучення між аеропортами "Лос-Анджелес" і "Бориспіль" обговорювалася під час зустрічі .